fbpx

Bantu Anak Tidur Lena dan Berkualiti Dengan Sleep Time Balm Tasneem Naturel

“Anak saya selalu tidur jam 2 hingga 3 pagi, tak larat dah tiap malam mengadap benda yang sama. Saya bekerja, suami lagilah. Bila teman anak sehingga lewat malam saya pulak jadi tak semangat bila bangun

“Anak saya selalu tidur jam 2 hingga 3 pagi, tak larat dah tiap malam mengadap benda yang sama. Saya bekerja, suami lagilah. Bila teman anak sehingga lewat malam saya pulak jadi tak semangat bila bangun tidur esoknya. Anak saya ni bila saya ajak tidur awal memang susah, kalau tengok mata dia memang dah merah-merah mengantuk tapi masih tak nak tidur, heran saya.”

Ini antara luahan hati ibu-ibu yang biasa PM Aida bila mereka ingin bertanyakan detail balm Tasneem Naturel. Dari cerita mereka ni dah terbayang bagaimana penatnya nak melayan anak sampai jam 2 pagi. Teringat anak Aida tidur lewat semasa proses wean off dulu.

Terfikir bagaimana perkembangan anak kecil ini, kerana tidur yang tak cukup dan tak berkualiti boleh memberi kesan negatif pada anak-anak yang masih kecil. Baca di sini kesan tidur yang tak cukup bagi anak.

Jadi, biasanya bila dapat masalah macam ni Aida akan suggest Sleep time Balm Tasneem Naturel. Bagaimana balm ini dapat membantu masalah anak susah tidur ini? Sleep time balm ini ada essential oils iaitu pati tumbuhan membantu anak tidur lena.

Sleep time balm ini mengandungi minyak pati kayu cedarwood. Ianya merangsang perembesan hormon melatonin iaitu hormon tidur. Hormon ini yang membolehkan seseorang tidur dengan lebih nyenyak. Ianya juga mampu untuk meningkatkan daya tumpuan.

Minyak pati lavendar pula mampu meningkatkan kualiti tidur, mood yang lebih stabil & juga daya tumpuan yang lebih baik. Bergamot essential oil yang ada juga dapat mengurangkan ketegangan otot. Aromanya yang segar merangsang ketenangan dan rasa rileks dalam diri.

Minyak pati ylang ylang, membantu mengawal tekanan darah, mengawal corak pernafasan & mengurangkan adrenalin iaitu rasa bimbang, marah dan takut. Sesuai untuk memudahkan tidur, mendapatkan tidur yang nyenyak dan juga untuk kanakĀ² ADHD.

Balm ini disapu sebelum anak tidur, InshaAllah sapuan secara konsisten membantu anak ini. Ini antara feedback Aida terima dari pengguna Sleep Time Balm;

“Lepas guna balm beberapa hari, memang nampak kesan positif pada anak-anak. Tak sesusah dulu masa nak tidurkan, pola tidur anak pun dah ok sikit. Kalau sebelum guna balm ini anak tidur pukul 3 pagi ke 4 pagi. Sekarang sebelum pukul 12 dah tidur dah. Kena keep konsisten lagi sapu balm supaya dapat improve lagi masa tidur dia. Lepas ni nak target anak-anak tidur sebelum pukul 10 dan tak lebih pukul 11 pula.”

Testimoni

Bagi ibu-ibu yang nak ikhtihar bantu anak tidur lena bolehlah cuba sleep time balm, dengan harga mampu milik RM49/ balm ibu-ibu boleh hubungi agent balm tasneem naturel di whatapp 0173453305

Please follow and like us:

4 thoughts on “Bantu Anak Tidur Lena dan Berkualiti Dengan Sleep Time Balm Tasneem Naturel

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge