“Bermula Dari Anak Demam Dan Batuk Kahak Bermulanya Perubahan Besar Dalam Hidup Saya”- Stokis Tasneem Naturel Klang

Macam mana boleh terjebak dengan menjual Tasneem Naturel ?

Pada permulaannya, saya mencuba Tasneem Naturel sebab anak yang sulung . Dia menghidap asthma yang teruk, kerap mengambil neb sehingga dimasukkan ke wad hospital . Macam-macam cara sudah saya ikhtiar , tapi tidak berhasil .

Akhir sekali terjumpa posting kakak sepupu mengenai balm CF Rub untuk batuk berkahak, selsema , demam dan asthma . Terus saya beritahu suami niat ingin mencuba .Kemudian suami saya cakap “cubalah tanya harga berapa?” .

Saya pun terus whatsapp kakak sepupu dan bertanya mengenai balm Cf Rub itu . Selepas mendapat sedikit info, saya terus buat payment . Alhamdulillah, penggunaan yang konsisten setiap hari mula menunjukkan perubahan pada anak dan yang paling best bagi saya anak sudah bebas asthma . Apabila sampai masa bertemu doktor untuk follow up check up, doktor mengesahkan anak sulung saya bebas asthma. Terus tutup kes hospital . Hati ibu mana yang tidak seronok apabila anak sihat kan ?

Bermula dari situlah saya nekad nak menjual Tasneem . Saya tahu ramai lagi anak-anak di luar sana mengalami masalah yang sama macam anak saya . Dari situ saya mula menyebarkan manfaat balm keluaran Tasneem. Dari situ juga bermula cabarannya 😅. Yes ! Semua benda ada cabaran , apatah lagi dalam perniagaan .

Antara cabaran yang saya terima , ada orang mengatakan produk Tasneem mahal dan tidak mampu milik .Tetapi , saya tidak give up dan terus memberitahu sebab produk mahal dan saya berjaya mengubah mindset orang yang berkata tidak mampu itu sehingga membeli . Alhamdulillah, apabila niat kita baik semua urusan menjadi jadi mudah . Best nya lagi , setelah sign up sebagai agen Tasneem, banyak input yang saya dapat .

Banyak kelas online dan offline yang Tasneem anjurkan . Bak kata orang “rajin dengan tak je kita nak follow” . Memang best dengan Tasneem Naturel . Founder Tasneem Puan Haridah Sahri sendiri pun memberi ilmu direct kepada anak-anak team . Staff HQ pun rajin respond membantu agen-agen . Selain itu, Tasneem Naturel mempunyai sistem perniagaan yang mantap. Sistem yang adil dan saksama .

Kalau hendak ikutkan semua perniagaan ada untung runcit tetapi dengan Tasneem Naturel ada extra keuntungan yang diperoleh iaitu bonus yang diberi . Bonus mengikut level daripada 15% – 50%. Tasneem Naturel memberi kesan positif dalam kehidupan saya dan keluarga . Kehidupan saya menjadi lebih selesa. Kalau dulu hanya mengharapkan gaji bulanan semata-mata, kini tidak lagi . Saya ada bonus Tasneem yang alhamdulillah banyak membantu .

Tasneem ini ibarat overtime lah bagi saya , lebih banyak kita usaha lebih banyak kita dapat . Alhamdulillah, kini merasa bonus sekarang 4 angka dengan Tasneem Naturel . Pepatah Melayu ada mengatakan ” Yang bulat tak datang bergolek, yang pipih tak datang melayang” dan “Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya”. Saya percaya, dengan izin Allah ditambah berkat usaha dan sokongan perniagaan Tasneem kejayaan pasti dicapai.

Jika anda nak capai apa yang saya dah capai KLIK gambar dibawah.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart