“Masalah Ruam Pada Anak Punca Perubahan Dalam Hidup Saya, Saya Berjaya Capai Income 3 Angka Dari Business Tasneem” – Ejen Tasneem Naturel Semenyih, Selangor

Saya Yuhana Armen, mula-mula saya kenal produk Tasneem Naturel ini dari kawan sekolah. Masa tu belakang badan anak naik ruam ruam merah. Kebetulan masa tu kawan up status dekat FB pasal balm tasneem. Cuba la balm Skeenz sebab balm ni sesuai untuk kulit sensitif. Alhamdulillah, hari ni apply. Esok terus baik. Risau jugak kalau naik ruam tu atas faktor lain tapi untung sangat ada Skeenz.

Lepas tu kawan update status dekat FB, siapa nak jadi ejen tasneem? Kita pun komen la kata nak join. Then dari situ la dapat join tasneem. Mula-mula tu dalam diri ni, asyik malu je. Dekat dalam group semua orang yang hebat-hebat. Tak tau nak menyelit part mana. Masa tu mampu jadi silent reader je. Hari-hari up status whatsapp pasal balm tapi mula-mula orang nak percaya tu makan masa. Tapi Alhamdulillah syukur. Alhamdulillah balm trub ada balm pertama yang terjual. Syukur sangat sangat.

Tahun 2019, ada peningkatan. Bila dekat group team semua dok bahaskan, jadi silent reader nak buat apa. Cuba join team borak dekat dalam group tu. Kalau tak faham tanya je. Dari situ, semuanya bermula. Tak faham, tanya leader. Tahun lepas jugak pada bulan 10, julung-julung kali nya dapat lock bonus 3 angka. Rasa macam tak percaya. Masa tu, memang guna untuk on IG Ads & tambah stock balm. Sebelum dan selepas dapat bonus ni pun, konsisten jugak dpt bonus tapi tak banyak la.

Perlahan2 join kelas yang HQ buat. Untuk tambah lagi ilmu. Untuk tanam benih yang positif. Ada coaching. Kami juga diajar setiap hari untuk kami muhasabah diri. Kelas online & offline dengan Founder Hadirah Sahri. Maksudnya semua nya biar selari dengan ilmu Tahun lepas jugak dapat jumpa family tasneem yang hebat2. Circle yang sangat-sangat positif. Sistem tasneem juga sistematik. Tiada istilah berebut beli stock balm. Sangat memudahkan.

Niat join tasneem asbab nak tambah side income. Nak ada simpanan sendiri. Walaupun bekerja, gaji yang ada memang cukup cukup untuk komitmen bulanan. Balik pada niat tadi, kalau kita nak rezeki Allah bagi kita rezeki. Kita perbaiki diri kita dlu. Yang syok nya dengan tasneem ni, ada untung runcit. Ada bonus. Lagi ramai yang kita bantu, InsyaAllah lagi bnyk rezeki yang Allah akan bagi. Percaya pada rezeki Allah.

Mari join team Yun. Kita sama sama2 bantu keluarga kita serta timba ilmu. KLIK gambar dibawah

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart