Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Cheng dan Bertam Setia, Melaka

Assalamualaikum wbt

Nama diberi Nurul Hidayah binti Abas. Dikenali dengan nama panggilan Ummi Muhammad. Anak ketiga dari tujuh adik beradik. Ummi kepada seorang 3 hero lasak😅, berumur 33 tahun.

Pemilik page Ummi Muhammad dan instagram tasneemnaturel_melaka_cheng.

Peminat setia produk-produk natural, Suka menggunakan bahan 100% natural dalam kegunaan harian keluarga. Maka perkara ini yang membuatkan saya berusaha memberikan yang terbaik untuk anak-anak dan memilih tasneem naturel sebagai kit kesihatan bayi saya. Bermula sebagai pelanggan tetap dan akhirnya menjadi agen sah tasneem.

Disebabkan anak sulung saya kerap mengalami demam batuk dan selsema, saya memilih produk tasneem naturel sebagai salah satu alternatif selain menggunakan ubat. Isi kandungan yang diperbuat daripada 100% bahan semulajadi menjadikan saya lebih yakin untuk digunakan pada bayi saya. Selain itu produk Tasneem Naturel ini juga mempunyai kelulusan KKM dan tidak mempunyai bahan-bahan terlarang yang membahayakan. Ternyata anak saya sangat serasi dengan balm yang hanya ‘sapu-sapu’ sahaja, semua anak-anak mudah sembuh dan mudah diuruskan. semuanya dengan izin Allah, Alhamdulillah.

Pengalaman mudah menguruskan bayi bersama Tasneem Naturel membuatkan saya terus mendaftar sebagai ejen sah Tasneem Naturel Seluruh Malaysia dan merupakan ejen aktif Bertam Setia – Cheng, Melaka.

Saya berbesar hati ingin membantu ibu ayah diluar sana untuk memudahkan, mendidik dan memberikan yang terbaik untuk anak-anak mereka.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel ibu-ibu boleh hubungi saya di 0196402668 (Hidayah @ Ummi Muhammad).

Saya yakin dan pasti bahawa ibu ayah pasti mahukan yang terbaik untuk anak-anak. InsyaAllah saya pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah dalam memudahkan urusan anak-anak kecil terutama bayi comel anda😊.

” ANAK SIHAT MOMMIES PUN REHAT ” .

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart