Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Kroh Dan Kuala Ketil

Assalamualaikum wbt

Nama diberi Hamidah binti Z Rosli. Lebih dikenali dengan panggilan Ida. Anak ketiga dari lima adik beradik. Berumur 28 tahun.

Pemilik akaun facebook Bunda Umar dan instagram tasneemnaturel_Baling_Bunda.

Ida sendiri berdepan dengan masalah selsema bila musim tidak menentu dan kesukaran untuk melawas dan membuang setiap hari sangat2 stress. Keadaan ini mengganggu kerja Ida di office. Melihat kepada kakak ipar yang selalu sapu kan sesuatu kepada anaknya semasa selsema menarik perhatian Ida untuk mencuba apakah balm yang digunakan? Bermula dari melihat anak saudara Ida muntah kahak dan membuang dengan banyak selepas menggunakan Balm Tasneem Naturel terdetik dihati untuk mencuba. Rasa teruja sebab dari kecil hingga dewasa boleh menggunakan balm Tasneem Naturel. Dengan berasaskan bahan semulajadi yang digunakan dalam produk ini, rasa tidak ada was2 untuk Ida menyebarkan kebaikkannya.

Ida sangat berbesar hati ingin membantu ibu ayah diluar sana untuk memudahkan, mendidik dan memberikan yang terbaik untuk anak-anak tersayang.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel ibu-ibu ayah-ayah boleh hubungi saya di 013-2609411(Ida).

Saya tidak menjanjikan emas permata, mutiara dan timah tetapi insyaAllah saya pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah dalam memudahkan penjagaan anak-anak, Amanah kurniaan Allah swt yang tak ternilai.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart