Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Nilai Dan Sepang

Assalamualaikum wbt

Nama dianugerahkan Nur Syazana, panggilan manja sacha berumur 30 tahun. Berasal dari Perak, tetapi menetap di Nilai, Negeri Sembilan

Mungkin ada mommy and daddy tertanya-tanya macamana sacha boleh terjebak, terinvolved kan diri dalam TASNEEM NATUREL. Semua terletak pada ❤.

Kenapa?

Apabila kita dan fall in love dengan produk yang kita sendiri guna secara tidak langsung minat akan muncul dan disamping tujuan utama adalah untuk berkongsi kebaikan produk yang Sacha pernah guna untuk anak tunggal Sacha. Dengan ini sedikit sebanyak dapat membantu mommies menguruskan anak-anak mereka agar kekal aktif, sihat dan ceria.

Sacha mula mengenali produk balm Tasneem Naturel, hasil dari perkongsian sahabat baik dunia akhirat Sacha Kapten Faradibba Tertarik dan teruja dengan khasiat essential oil dalam membantu menyelesaikan masalah seperti anak meragam, susah tidur, sembelit, cirit, ekzema, serta masalah batuk dan selsema.

Membuatkan Sacha terus berminat untuk mencuba. Alhamdulillah cubaan kali pertama amat serasi dengan keadaan anak yang memang sering tantrum dan hyperactive ketika itu.

Asbab dari itulah Sacha rasa perlunya untuk berkongsi kebaikan produk ini untuk membantu mommies diluar sana. Kita sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak2 dan alhamdulillah, sememangnya bagi Sacha TASNEEM NATUREL adalah produk pilihan terbaik untuk anak2 diluar sana.

Kenapa produk TASNEEM NATUREL adalah pilihan terbaik mommy dan daddy diluar sana?

1) 100% diperbuat dari bahan semulajadi. Kebelakangan ni lambakan pelbagai produk membuatkan ramai mommies risau untuk mencuba produk sembarangan untuk anak mereka. Risau lebih memudharatkan. Tapi alhamdulillah produk Tasneem adalah 100% dari tumbuhan semulajadi iaitu pati minyak tumbuhan.

2) Wangi, tak panas, tak melekit dan sangat selesa. Sememangnya kita mahu gunakan produk yang tak panas dan selesa pada kulit mereka. Oleh itu, balm tasneem adalah pilihannya, kerana bahan2 yang diguna dan diproses adalah bersesuaian dengan dos untuk bayi. Balm ini multipurpose boleh digunakan daripada newborn hingga dewasa.

3) Ada kelulusan KKM. Benda paling penting dan perlu dititikberatkan terutama bila melibatkan produk berkaitan kesihatan. Sememangnya setiap balm tasneem naturel ada NOT KKM nya tersendiri. So tak perlu diragui lagi keberkesanannya kerana terdapat ramai pakar perubatan yang mencadangkan balm ini bila ada pesakit dirujuk kepada mereka.

4) Produk muslim dan diproses dikilang. Balm TASNEEM NATUREL adalah keluaran Bumiputera dan ianya diproses dikilang, jadi tahap kebersihannya amat terjamin. Tidak hairanlah jika, ramai yang berpuas hati bila menggunakan balm ini.

Tak kenal maka tak cinta, tak guna maka tak tahu hasil dan keberkesanannya.

Sacha dan kami warga di TNRangers tidak mampu menjanjikan yang terbaik, tapi yang pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu mommy dan daddy diluar sana dalam menjaga anak2 amanah allah buat kita.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm TASNEEM NATUREL boleh lah rujuk terus dengan saya di talian 0163307476 (Mama Sacha).
Insha allah Sacha akan bantu sehabis baik untuk kepuasan semua 😘

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart