Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Port Dickson

Assalamualaikum wbt

Nama diberi Mohd Hasmizan Bin Hashim, berumur 34 tahun. Berasal dari Kedah, tetapi menetap di Port Dickson, Negeri Sembilan.

Mungkin ada yang berasa agak janggal, bagaimana seorang kaum adam boleh ada minat bisness produk berkaitan bayi. Tapi bagi Babah semuanya itu disebabkan minat disamping tujuan utama adalah untuk berkongsi kebaikan produk yang Babah pernah guna untuk anak2 Babah. Dengan ini sedikit sebanyak dapat membantu ibu ayah menguruskan anak2 mereka agar kekal aktif, sihat dan ceria.

Babah mula mengenali produk balm Tasneem Naturel, hasil dari perkongsian sahabat maya di laman Facebook. Tertarik dan teruja dengan khasiat essential oil dalam membantu menyelesaikan masalah seperti anak meragam, susah tidur, sembelit, cirit, ekzema, serta masalah batuk dan selsema. Membuatkan Babah terus berminat untuk mencuba. Alhamdulillah cubaan kali pertama amat serasi dengan keadaan anak Babah yang memang sering sembelit ketika itu. Asbab dari itulah Babah rasa perlunya Babah berkongsi kebaikan produk ini untuk membantu ibu bapa.lain.diluar sana. Sebagai seorang ibu dan ayah, kita mahukan yang terbaik untuk anak2 dan alhamdulillah, sememangnya bagi Babah Tasneem Naturel adalah produk pilihan terbaik untuk anak2 diluar sana.

Kenapa produk Tasneem Naturel adalah pilihan terbaik ibu ayah?

1) 100% diperbuat dari bahan semulajadi. Kebelakangan ni lambakan pelbagai produk membuatkan ramai ibu ayah risau nak cuba produk sembarangan untuk anak mereka. Risau lebih memudharatkan. Tapi alhamdulillah produk Tasneem adalah 100% dari tumbuhan semulajadi iaitu pati minyak tumbuhan.

2) Wangi, tak panas dan sangat selesa. Untuk bayi sememangnya kalau boleh kita nak guna produk yang tak panas dan selesa pada kulit mereka. Jadi balm tasneem adalah pilihannya, kerana bahan2 yang diguna dan diproses adalah bersesuaian dengan dos untuk bayi. Jadi sememangnya balm ini selamat digunakan dari bayi newborn hingga dewasa.

3) Ada kelulusan KKM. Benda paling penting dan perlu dititikberatkan terutama bila melibatkan produk berkaitan kesihatan. Sememangnya setiap balm tasneem naturel ada NOT KKM nya tersendiri. So tak perlu diragui lagi keberkesanannya kerana terdapat ramai pakar perubatan yang mencadangkan balm ini bila ada pesakit dirujuk kepada mereka.

4) Produk muslim dan diproses dikilang. Balm tasneem naturel adalah keluaran Bumiputera dan ianya diproses dikilang, jadi tahap kebersihannya amat terjamin. Tidak hairanlah jika, ramai yang berpuas hati bila menggunakan balm ini.

Tak kenal maka tak cinta, tak guna maka tak tahu hasil dan keberkesanannya. Babah tak mampu menjanjikan yang terbaik, tapi yang pasti Babah akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah diluar sana dalam menjaga anak2 amanah allah buat kita.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel boleh lah rujuk terus dengan saya di talian 0136217519 (Babah).
Insha allah babah akan bantu sehabis baik untuk kepuasan semua

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart