fbpx

Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Puchong, Selangor

Assalamualaikum wbt

Saya Nurul Huda binti Abdullah. Boleh panggil Huda, berumur 34 tahun, ibu kepada 4 orang anak. Berasal dari Kedah tapi sekarang menetap di Puchong, Selangor.

Pemilik Facebook Nurul Huda

Saya mula jatuh cinta dengan balm tasneem naturel bila anak yang ke empat ada masalah tidur yang teruk. Anak saya ini dari dalam pantang sampai umur setahun sangat susah nak tidur.

Tapi bila anak dah tidur, mudah pula terjaga. Kejap-kejap anak tejaga, nampak sangat anak tak lena tidur dan tak selesa. Anak saya ini tidur berbuai, jadi bila dia mudah terjaga, terpaksalah saya buaikan sampai berjam-jam.

Memang rasa sangat stress dan penat sungguh masa tu. Sampai menangis saya tak tahu nak buat apa lagi. Tambahan lagi, anak saya kalau terjaga bukannya diam. Dia akan menangis macam kena cubit, bagi susu tak nak, check perut okey tak ada pula kembung.

Alhamdulillah bila anak umur setahun kawan saya kenalkan dengan balm tasneem naturel. Jadi saya pun cuba ikhtiar dengan Calm Time Balm dan Sleep Time Balm tasneem naturel. Alhamdulillah dalam 3 hari guna memang nampak perubahan ketara.

Masa anak nak tidur, dalam 5 minit lepas sapu balm tu, terus dia lena. Masa tengah sapu balm tu pun nampak dah mata dia layu. Lena pun elok, bangun malam sekali atau 2 kali sahaja minum susu, lepas minum susu tidur semula, tak ada dah anak menangis tengah-tengah malam.

Bangun tidur pun ceria tak merengek, tak meragam. Alhamdulillah memang bersyukur sangat.

Yang paling amazing anak boleh elok tidur atas katil. Dah tak perlu tidur berbuai-buai. Tapi kalau dulu letak atas katil memang tak tidur anak. Anak tidur buai pun sekarang ni sekali sekala sahaja. Saya rasa gembira sungguh, bila anak mudahnya tidur, macam tak percaya pun ada.

Dan bila guna calm time balm dan sleep time balm, waktu tidur anak pun dah teratur. Siang dan malam. Calm time balm dan sleep time balm adalah balm pertama saya jatuh cinta. Selepas dari itu saya mula cuba balm yang lain pula, CF-Rub balm dan T-rub balm, Alhamdullilah kedua-dua balm ini pun sangat membantu saya yang mempunyai anak kecil.

Dari peristiwa ini saya terus ambil keputusan untuk sertai Tasneem Naturel sebagai ejen Tasneem.

Balm-balm tasneem naturel merupakan produk natural, tidak mempunyai bahan terlarang dan mendapat kelulusan KKM. Ia selamat digunakn dari newborn hingga dewasa..

Saya sedia membuat penghantaran di kawasan Puchong, Selangor dan pos ke seluruh Malaysia. InsyaAllah balm tasneem naturel sangat membantu ibu-ibu dalam menguruskn anak-anak kecil.

Sebarang pertanyaan danpembelian boleh hubungi atau whatsapp saya di 012-5319076 atau boleh terus KLIK LINK DI SINI

Please follow and like us:
XOXO
signature

What do you think?

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart