Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Puncak Alam, Selangor

Nama diberi Nursyah Ain binti Shamsuddin. Lebih dikenali dengan nama panggilan Ain. Anak kedua dari enam adik beradik. Ibu kepada 2 orang cahaya mata, berumur 29 tahun. Saya berasal dari Selangor dan menetap di Puncak Alam, Selangor.

Pemilik akaun facebook page Nursyah Ain dan instagram tasneemnaturel_eibufiyya.

Bagai cinta pandang pertama apabila mendapat tahu balm Tasneem Naturel dari bahan semulajadi iaitu pati tumbuhan yang berasaskan balm. Saya sangat suka produk dari bahan semulajadi.

Kisahnya bermula apabila anak sulung saya terkena jangkitan kuman dalam paru-paru dan anak kedua jangkitan saluran pernafasan. Alhamdulillah dengan izinNya selepas menggunakan cf-rub produk Tasneem Naturel anak-anak saya beransur lebih sihat. Anak-anak serasi dan sangat suka dengan balm Tasneem Naturel. Saya tidak risau lagi untuk ke hospital ambil neb.

Selepas beberapa bulan menggunakan balm Tasneem Naturel ini, saya mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai ejen sah seluruh Malaysia dan merupakan ejen kawasan Puncak Alam dan sekitarnya. Orang-orang puncak alam dan sekitar yang mana nak cuba produk dari Tasneem Naturel boleh PM saya. By pos pun ada ye.

Saya berharap dapat menolong lebih ramai lagi ibu bapa diluar sana yang mempunyai anak seperti saya inshaAllah.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel boleh hubungi saya di 017-6707301 (Ain) atau klik link whatsapp ni www.wasap.my/60176707301/blogMQTN

Saya tidak menjanjikan bulan, bintang dan matahari, tetapi insyaAllah saya pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah dalam mudahnya menjaga anak-anak, Amanah kurniaan Allah swt yang tak ternilai.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart