Pengedar Balm Tasneem Naturel Kawasan Putrajaya

Assalamualaikum wbt

Nama diberi Renna Rashedah binti Roslan. Lebih dikenali dengan nama panggilan Reyna. Anak sulung dari lima adik beradik. Ibu kepada seorang putera berumur 29 tahun.

Pemilik akaun facebook Reyna Roslan dan instagram tasneemnaturel_putrajaya.

Mengenali Tasneem Naturel sejak setahun yang lalu apabila anak saya mengalami penyakit HFMD. Dengan berasaskan bahan semulajadi yang digunakan dalam produk ini, ia makin mendorong dan meyakinkan saya untuk mencuba produk penjagaan bayi yang saya namakan kit kecemasan ini. Alhamdulillah dengan izin Allah, kit kecemasan Tasneem Naturel sangat serasi dengan anak saya.

Pengalaman mudahnya menguruskan bayi dengan kit kecemasan Tasneem Naturel telah mendorong saya untuk berkongsi kebaikan produk bayi ini bersama ibu ayah atau sesiapa sahaja yang menghadapi masalah terutama melibatkan anak kecil dengan mendaftar sebagai agen sah Seluruh Malaysia dan merupakan agen Putrajaya

Saya sangat berbesar hati ingin membantu ibu ayah diluar sana untuk memudahkan, mendidik dan memberikan yang terbaik untuk anak-anak mereka.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel ibu-ibu boleh hubungi saya di 0134916053 (reyna)

Saya tidak menjanjikan bulan, bintang dan matahari, tetapi insyaAllah saya pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah dalam mudahnya menjaga anak-anak, Amanah kurniaan Allah swt yang tak ternilai.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart