Pengedar Tasneem Naturel Baling, Kedah Dan Sekitarnya

Assalamualaikum wbt

Nama diberi Nordiyana Binti Yahya. Lebih mesra dengan nama panggilan Ibu yana atau buyana. Anak kelima dari tujuh adik beradik. Ibu kepada dua orang puteri manis. Berumur 31 tahun dan berasal dan menetap di Kedah

Pemilik page Aqbabyland dan instagram tasneemnaturel_baling_kedah.

Disebabkan keberkesanan produk ini dalam membantu masalah anak saya yang selsema dan batuk yang teruk suatu ketika dulu. Membuatkan saya menceburkan diri dalam dunia Bisness Online, disamping dapat membantu lebih ramai anak dan ibu2 diluar sana, saya juga mendapat Income untuk membantu ekonomi keluarga saya.

Balm Tasneem Naturel merupakan produk bumiputera dan diiktiraf halal oleh JAKIM serta berkelulusan KKM. Isi kandungan yang tidak mempunyai bahan-bahan terlarang, menyebabkan saya lebih yakin akan fungsi dan keselamatan produk. Ternyata asbab dengan hanya sapu-sapu ini, baby lebih mudah diuruskan. Semuanya atas izin dariNYA. Alhamdulillah.

Pengalaman mudahnya menguruskan baby bersama Tasneem Naturel membuatkan saya terus mendaftar sebagai agen sah Seluruh Malaysia dan merupakan agen kawasan Baling, Kedah. Saya sedia membuat penghantaran di kawasan Baling,kupang,pengkalanhulu, Sik serta kawasan berhampiran bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan balm ini dengan segera.

Sebarang pertanyaan atau pembelian balm Tasneem Naturel ibu-ibu boleh hubungi saya di 019-2809173 (Buyana). Saya

Saya tidak menjanjikan yang bulan, bintang dan matahari, tetapi insyaAllah saya pasti akan lakukan yang terbaik untuk membantu ibu ayah dalam mudahnya menjaga anak-anak, Amanah kurniaan Allah swt yang tak ternilai.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart